Навчальний практикум з кримінального процесуального права у навчально-науковому юридичному інституті для студентів та учнів

11 травня 2022 р. у межах вивчення дисципліни «Кримінальне процесуальне право» освітніх програм «Право» і «Міжнародне та європейське право» (викладачі: заступник директора, доцент Юрій Микитин, старший викладач Леся Кульчак) відбулося моделювання судового засідання у кримінальному провадженні за участі студентів Навчально-наукового юридичного інституту та голови Коломийського міськрайонного суду  Віктора Васильковського.

Студенти освітньої програми «Право» Яна Голубовська, Ірина Танюк, Мар’яна Каглійчук, Дмитро Аннюк, Вікторія Близнюк і освітньої програми «Міжнародне та європейське право» Оксана Іванчук, Іван Урбанський, Олеся Гнатківська вправно апробували процесуальні ролі прокурора, слідчого, захисника, підозрюваного, секретаря судового засідання, свідків під час судового засідання, закріпивши набуті теоретичні знання.

Захід зацікавив не тільки студентів Навчально-наукового юридичного інституту, а й учнів загальноосвітніх навчальних закладів – майбутніх вступників. До його проведення долучилося сто осіб.