Студентська наукова конференція

8 квітня в рамках роботи звітної наукової конференції студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за 2020 рік було проведено засідання підсекції судочинства, у якому взяли участь 7 студентів-науковців третього, четвертого курсів, а також магістратури денної та заочної форм навчання.

 

Доповідачі представили надзвичайно цікаві та актуальні виступи, що стосувалися теоретичних та практичних проблем процесуального права, запозичення європейського та міжнародного досвіду впровадження нових інститутів кримінального процесу, а також пропозицій щодо внесення дієвих змін до національного процесуального законодавства.

 

Засідання підсекції, окрім заслуховування змістовнихдоповідей, супроводжувалося жвавим обговореннямпроблемних доктринальних та законодавчих питаньстосовно кожної із заявлених тем.

 

За результатами проведеного засідання учасники отрималиряд відзнак і нагород:

 

Підлуський Андрій (науковий керівникд.ю.н., доц. Кернякевич-Танасійчук Ю.В.) – грамота ректора;

Сіщук Ірина (науковий керівник – ст. викл. Кульчак Л.С.) – грамота ректора;

Аббасова Анастасія (науковий керівник – ст. викл. КульчакЛ.С.) – друк тез у Збірнику студентських наукових праць«Еврика»;

П‘ятка Ірина (науковий керівник – ст. викл. Кульчак Л.С.) – друк тез у Збірнику студентських наукових праць «Еврика»;

Данильченко Ірина (науковий керівникк.ю.н., доц. Микитин Ю.І.) – друк тез у Збірнику студентських науковихпраць «Еврика»;

Шпек Вікторія (науковий керівникд.ю.н., доц. Кернякевич-Танасійчук Ю.В.) – грамота директора;

Новосад Наталія (науковий керівникд.ю.н., доц. Кернякевич-Танасійчук Ю.В.) – грамота директора.