Підвищення кваліфікації

 

Завідувачка кафедри судочинства, д.ю.н., доцент Ю. В. Кернякевич-Танасійчук у період з 09.11.2020 р. по 18.12.2020 р. успішно пройшла онлайн-стажування «Наукова діяльність в дисциплінах юридичних наук з національної та європейської точки зору», організоване юридичним факультетом Білостоцького університету (Республіка Польща).

Онлайн-стажування включало дев’ять модулів: 1. Вступ. Міжнародне співробітництво прикордонних університетів. 2. Міжнародна співпраця між прикордонними університетами. 3. Міжнародне університетське співробітництво в галузі освіти та досліджень. 4. Польська система вищої освіти. 5. Сучасні освітні стандарти в галузі права. 6. Методологія отримання грантів на дослідження. 7. Люди з обмеженими можливостями у вищих навчальних закладах. 8. Публікація та поширення результатів досліджень. 9. Сучасні загрози розвитку вищої освіти.

Крім участі у вебінарах, перегляду презентацій, проходження онлайн-стажування передбачало участь в обговореннях та дискусіях, а також написання есе. За результатами онлайн-стажування Ю. В. Кернякевич-Танасійчук отримала сертифікат про проходження стажування загальною тривалістю 180 год. (6 кредитів ECTS).