Міжнародна науково-практична конференція «XXI century, new calls and modern development trends of law»

Доцент кафедри судочинства Ковалишин Олександр Романович та асистент кафедри судочинства Башурин Наталія Ярославівна взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «XXI century, new calls and modern development trends of law», що відбулася 21-22 грудня 2021 року на базі Бакинського державного університету (Азербайджан, м. Баку).

У конференції взяли участь науковці-правники з Азербайджану, Німеччини, Туреччини, Росії, Молдови, Литви, Казахстану, України та ін. Ними було представлено виступи у межах роботи секцій з теорії та історії права у сучасному періоді, сучасних проблем кримінального процесу, нових напрямків розвитку кримінального права, прав людини, прав інтелектуальної власності, інформаційного права тощо.

За результатами роботи конференції видано міжнародний збірник тез конференції, в якому опубліковані тези Олександра Романовича на тему «Співвідношення «держави походження» і «держави-донора» в правових запозиченнях» та Наталії Ярославівни на тему «Науково-технічна інформація як об’єкт прав інтелектуальної власності».