Вебінар для вчителів суспільствознавчих дисциплін «Особливості викладання правознавства та громадянської освіти в закладах загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році»

12 жовтня 2022 року відбувся вебінар для вчителів суспільствознавчих дисциплін «Особливості викладання правознавства та громадянської освіти в закладах загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році», який організував Центр професійного розвитку педагогічних працівників Івано-Франківської міської ради.

У роботі вебінару взяла участь старша викладачка кафедри судочинства, керівник профорієнтаційного центру Навчально-наукового юридичного інституту, Леся Степанівна Кульчак.

Леся Степанівна виступила на вебінарі з доповіддю   на тему «Співпраця закладів загальної середньої освіти з Навчально-науковим юридичним інститутом для поглибленого вивчення правознавства у 2022-2023 навчальному році».

В ході виступу вона:

  • ознайомила педагогів Івано-Франківська із запланованими заходами, які проводитимуться в Навчально-науковому юридичному інституті;
  • запросила до активної участі в них, так як заходи є різноплановими і будуть цікавими не тільки для учнів, але й для їх наставників;
  • наголосила на необхідності продовження плідної співпраці, яка налагоджена з 2015 року між міським методичним об’єднанням та Прикарпатським національним університетом імені В. Стефаника.