Традиційна зустріч студентів Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з директором Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України

21 вересня 2022 р. у межах вивчення дисципліни «Кримінальне процесуальне право України» (керівник курсу Юрій Микитин) освітніх програм «Право» і «Міжнародне та європейське право» Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася зустріч студентів з директором Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України Тарасом Лопушанським.

Під час заходу були обговорено питання що таке НАБУ та як воно працює, які ключові результати роботи НАБУ, які виклики стоять перед НАБУ і як їх подолати, як стати членом команди НАБУ, як НАБУ бореться на двох фронтах, як НАБУ долучилося у ході відсічі ворогу та багато інших.

Спілкування проходило у форматі діалогу, дискусії, які супроводжувалися численними запитаннями студентів, жвавим обговоренням. Наприкінці зустрічі студенти пройшли антикорупційну вікторину через застосунок Kahoot.

За найцікавіші запитання, креативні міркування, успішне проходження антикорупційної вікторину студенти Навчально-наукового юридичного інституту будуть нагороджені сувенірною продукцією зі символікою НАБУ.

Також варто відзначити, що такі зустрічі студентства Навчально-наукового юридичного інституту з керівництвом Національного антикорупційного бюро України і, зокрема, Львівського територіального управління відбуваються систематично у продовж багатьох років.