19 грудня 2022р. в актовій залі Навчально-наукового юридичного інституту відбулося нагородження учасників 7 Брейн-рингу «Права людини»

Нагородження команд провели: Олег Антонович Вівчаренко, заступник директора Навчально-наукового юридичного інституту, Заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор кафедри трудового, екологічного та аграрного права та Володимир Дмитрович Ковальчук, Заслужений юрист України, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області.
Призерів нагородили літературою на правову тематику та дипломами. Керівникам вручили подяки і навчально-публіцистичну літературу, яка буде корисною у патріотично-правовому вихованні підростаючого покоління.
Кожен учасник інтелектуального змагання отримав смачну медаль-відзнаку!
Учасники з наставниками відвідали Юридичну клініку та Центр документування воєнних злочинів. Завідувач юридичної клініки, Іван Ярославович Костів, розповів особливості роботи у клініці, де консультанти надають безкоштовні юридичні консультації та здійснюють підготовку процесуальних документів та про організацію документування воєнних злочинів. Також побачили зал судового засідання та кабінет-музей адвокатури Івано-Франківщини, де Володимир Дмитрович Ковальчук провів невелику екскурсію, адже 19 грудня не тільки релігійне свято, але і професійне свято адвокатської спільноти.