Всеукраїнський науково-практичний круглий стіл «Стратегії суспільної безпеки і пробації: світові стандарти і національні цінності»

Завідувач кафедри судочинства, проф. Ю.В. Кернякевич-Танасійчук 4 квітня 2024 року з доповіддю на тему «Право засуджених осіб на особисту безпеку в умовах воєнного стану» взяла участь у роботі Всеукраїнського науково-практичного круглого столу «Стратегії суспільної безпеки і пробації: світові стандарти і національні цінності», організатором якого виступив відділ дослідження проблем кримінально-виконавчого права Науково-дослідного інституту імені академіка В.В. Сташиса Національної академії правових наук України.

Робота заходу здійснювалася за наступними напрямами (секціями):

  1. Забезпечення прав людини в місцях несвободи в умовах воєнного стану та в період відновлення України.
  2. Безпека суспільства та соціальна адаптація правопорушників в широкому кримінологічному розумінні.
  3. Безпекові, оперативно-розшукові та заходи просвітницького змісту в роботі з військовополоненими.
  4. Компетентнісний підхід у процесах формування вмотивованого та високопрофесійного персоналу системи виконання кримінальних покарань та пробації.
  5. Слово молодому вченому!

За результатами проведення круглого столу передбачено підготовку резолюції, видання (електронного) Дайджесту стендових доповідей, розміщення електронного видання на офіційних ресурсах НДІ ВПЗ імені академіка В.В. Сташиса НАПрН України.

Кернякевич-Танасійчук Ю.

Сертифікат_Кернякевич-Танасійчук